All at the same time
swiwi

Yet again
The pain, the tears
I always think I'm so strong
Though I know I'm not

This girl I loved
Doesn't love me
It's so obvious
But why does she stand by me

She gave me hope
Made me smile
Enlightend my day
Suddenly everything changed

I feel like my heart has been torn out
And she's marching over it
Time and time again
Until there's nothing left of me

It's beyond reason
One person, just one
Can make me fly in the air
And crash into the ground
All at the same time

Ik beteken niks voor je. Ik heb niks voor je betekend. Ik zal vermoedelijk ook niks voor je betekenen. En natuurlijk zeg je dat ik spoken zie. Dat het teveel drama is. Dat ik denk dat je me niet meer wil zien als ik iets fout doe. Natuurlijk is alles mijn schuld.

Zolang ik maar weet dat het projectie is. Zowel van jouw kant als van mijn kant.


Done now.
swiwi

Het is dus een nee. Goed. Duidelijk. Au. Dat was alweer een tijdje geleden dat dat is gebeurd. 

Ik weiger nog een traan om je te laten. Ik weiger verdrietig te zijn. Ik was blij met je. Dat lijkt inmiddels al een jaar geleden. Ik was al een tijdje niet meer blij met je. Je maakte me verdrietig. Ik was verward, vermoeid, onzeker. Dat hoeft nu niet meer. Verspilde emoties? Ik hoop het niet. 

Ik ben het wachten zo moe.


Zonder Jou - Freek en Brigitte
swiwi

Wat blijft dat toch een prachtnummer..

(no subject)
swiwi

Lange tijd al niets meer geschreven.. Maar ik ben er weer. Inmiddels woon ik in Alphen, studeer aan de Hogeschool te Leiden en loop momenteel een week stage in groep 1 en 2 op een basisschool in Alphen. Hele lieve kindjes.. Een rare juf.. En ik hoop echt dat alles goed komt. Ik vind het allemaal zo moeilijk. Het is eigenlijjk net iéts te chaotisch voor me. En dat is best wel erg, want ik ben zelf al een ongelofelijke chaoot. Maar goed, ik kwam al bekenden tegen; de overpot, mijn schoonmoeder en de grote liefde van Naat. Dus erg leuk... En dat huppelt allemaal op 1 school. Wat is het toch een klein wereldje.

Net even het weblog van Sanne v. T. gelezen, werd er wss door geinspireerd om ook weer te gaan schrijven.. Het is allemaal wat.

Er zit eindelijk schot in het huis.. Het werd tijd.. Schoonpapa is bezig de vloer te leggen en naar eigen zeggen van hem zouden we over twee weken over kunnen. Dat verwacht ik ook. Aangezien ik eigenlijk vind dat we volgende week al over kunnen. Maarja, ik wil dan ook weg, helemaal omdat er nu een Poolse hier in komt wonen. Naat zie ik trouwens ook vrij weinig, waar we allebei van balen. Ik voel me af en toe net Marcella (van Lotte). Maar ook dat zal wel weer beter gaan, hopen we. Ze heeft gesolliciteerd bij de Golden Tulip hier op het station. Ik hoop echt dat ze wordt aangenomen. Ze zou dan in ieder geval 1 dag in het weekend vrij zijn. En het scheelt ook veel tijd met de reisafstand. Ik hoop dat ze inziet dat we op den duur zo naast elkaar gaan leven. Dit is gewoon niet te doen. Ik ben bekaf. Maak zulke lange dagen. Om 7.15 op en om 00.30 of later pas weer slapen. Ik trek het niet. En de kleuters zijn ook nog een hele kluif. En die juf maakt me zo onzeker! BLUGH!


(no subject)
swiwi
Eindelijk is het zover. Vakantie. Een speciale vakantie, want ik ben afgestudeerd. Nouja, afgestudeerd.. Dat wil nog niet zeggen uitgestudeerd.. Want ik moet nog 4 jaar. Heb daarnet van Marijke onze afscheidstekst ontvangen via de mail en was wederom ontroerd. Het is ook niet niks om na 3 fantastische jaren een punt te zetten achter fantastische mensen die als familie aanvoelden. Daarom ook bij deze, een komma. Niet defenitief, het geeft een scheiding aan. Een scheiding waardoor er ruimte komt voor een vervolg. Nu maar hopen dat dat vervolg even mooi, of zelfs nog mooier wordt dan hetgeen voor de komma.

Het was een memorabele avond. Mooie speeches, persoonlijke gesprekjes en liefdevolle omhelzingen. Ik zal ze missen. Niet allemaal, maar ik zal ze wel missen.

(no subject)
swiwi
ik vind het niet meer dan normaal dat ik bezorgd ben om Naat. Dat hij het daar niet mee eens is kan ik ook niks aan doen. Ik wil haar gewoon beschermen. Maar nu is het voor eens en altijd afgelopen. En dat is wat mij betreft prima zo. Wat je haar ook hebt wijsgemaakt, ik weet ook wel dat jij mij niet mocht. En gelukkig is dat geheel wederzijds. In tegenstelling tot jou geef ik wel om haar. Lul!

(no subject)
swiwi
Vandaag heb ik hem laten zetten, mijn tattoo, op mijn voet.. Ik ben er onwijs blij mee.. Vind hem heel erg mooi. Het is een hindoeistisch teken, dat staat voor wijsheid. Ik heb het heel bewust laten zetten na een belangrijke periode in mijn leven. Vind het een mooie afsluiting.


(no subject)
swiwi
En vandaag heb ik te horen gekregen dat ik Gunstig heb voor mijn gip.. Dus dat betekent dat ik met een redelijk opgelucht hart aan de schriftelijke examens kan gaan beginnen.
Ik zit er nu eigenlijk al een beetje doorheen. En we zijn nog lang niet echt begonnen! Als Frans eenmaal voorbij is zal het wel beter gaan, maar tot die tijd.. Bah!

En ik kan niet wachten tot het vrijdag is.. Twee weken elkaar niet zien is echt zo veel te lang! Maar ik weet wel dat ik haar niet meer los laat vrijdag :)

(no subject)
swiwi
God, I love Naat..

Ik mis haar zo.. En ze is zo ontzettend speciaal. Af en toe denk ik echt waar heb ik haar aan verdiend.. Ze is zo lief en zorgzaam. Denk ik wel genoeg aan haar? Maak ik haar wel gelukkig? Voelt ze wel hetzelfde voor mij? Gaan we gelukkig worden samen straks? Vertrouwt ze me wel, gaat alles wel goed.. En dan hoor ik haar weer, en dan weet ik: het is goed.

Zucht... Tot zover mijn kwijl- en slijmmonoloog. 

Mea Culpa..

(no subject)
swiwi
"De Mol, was een ongelooflijk avontuur, jezelf onder te dompelen in een spel vol vertrouwen en wantrouwen, van intriges, van oude en nieuwe vrienden, het was één groot feest. Maar vooral, 3 weken lang weer kind zijn, ongestraft mogen liegen, jezelf verdacht maken, voortdurend klooien, héérlijk... Hoewel, heerlijk... De spanning van de executies was bijna onverdraaglijk... Klooien, liegen, verdenkingen en dan winnen, te winnen van de anderen, de Mol te ontmaskeren, dat was geweldig... Hoewel ik op 4000 meter hoogte na het fietsen voor mijzelf al gewonnen had, mezelf overwonnen had... Zo moet het eigenlijk altijd zijn, het leven... Een feestelijk en hartstochtelijk spel gespeeld met oude en nieuwe vrienden"

Frédérique Huydts 

http://media.putfile.com/Frederiquewieisdemol

?

Log in