Previous Entry Share Next Entry
Naat
swiwi
Zo snel als het kwam kan het je ook weer ontnomen worden.

Besef nou eens een keer dat je me niet uit je hart en je hoofd kunt verbannen door me simpelweg niet te zien.

Ik hield er al rekening mee, de laatste paar keren dat ik je zag. Voelde het aankomen, ken je veel te goed. Weet ook dat het gevoel nooit over gaat. Dat je beter bent zonder mij en dat je me het beste nooit meer kunt zien. Loslaten is niet jouw sterkste kant, het mijne ook niet. Al heb ik al wel afstand van je genomen, je raakt me, hoe dan ook, altijd. Ik heb alleen het beste met jou voor. Wil je doodgraag gelukkig zien. En als dat alleen kan zonder mij, dan moet het maar zonder mij. En ja, dat doet pijn. Meer dan je beseft. Nu ik eindelijk over mijn gevoel kan praten. Net nu. Net nu mijn hart open is. Ik volledig oprecht ben. En blij voor je ben.

Wij snappen elkaar. Wij kennen elkaar. Misschien is dat juist hetgene wat je beangstigd. Dat hechte wat er meteen weer was toen we elkaar spraken. Ik heb mijn sporen op je achter gelaten. Sporen die alleen de tijd uit kan wissen. Al zal er altijd een vage waas zichtbaar blijven.

Ik zal je missen. Het voelt nu echt definitief. Weet dat je een plaatsje in mijn hart hebt. Ik zielsveel van je houd en ik je alle goeds en geluk van de wereld toe wens.


Ik had je liefst 's morgens
als de nacht in jou nog warm was
En je haar op het kussen
als een knoop, in de war was
Zovelen voor ons hielden vast en van elkaar
In vredestijd of oorlog, wij zijn niet de eersten,
dat is waar,
die los moeten laten, ook dat is deel van het spel en
'k zie tranen in je ogen
M'n lief, zo zeg je geen vaarwel

?

Log in